اسپاگتي سبزيجات وگان





علاقه‌مندان بسته به ذائقه‌ي خود مي‌توانند به اين غذا روغن زيتون و فلفل سياه اضافه کرده يا در صورت تمايل به حالت سسي پاستا، به جاي گوجه فرنگي‌هاي تکه شده سس گوجه فرنگي را جايگزين نمايند؛ همچنين مي‌توانند کمي رشته کدو سبز (زوکيني) را به مواد پاستاي خود اضافه کنند.


اسپاگتي سبزيجات وگان


اسپاگتي ايتاليايي سبزيجات 


زمان آماده سازي: 10 دقيقه


زمان پخت: 20 دقيقه


زمان کل: 30 دقيقه


مقدار: 4 وعده يک نفره


دسته بندي: پاستا


سبک آشپزي: ايتاليايي


اين پاستاي ساده‌ي سبزيجات براي شب‌هاي ميان هفته‌ي پرکار فوق‌العاده است و علي رغم ساده بودن مواد اوليه، طعم بسيار لذيذ و تازه‌اي دارد.


اين پاستا براي 4 وعده يک فرد کافي خواهد بود.


اسپاگتي سبزيجات


مواد لازم


سس پوتانسکا



  • يک کنسرو سس گوجه فرنگي خرد شده معادل 900 گرم، يا گوجه فرنگي تکه شده

  • 1/3 فنجان زيتون کالاماتا خرد شده

  • 1/3 فنجان کيپر

  • 1 قاشق غذاخوري آب نمک زيتون کالاماتا (از ظرف زيتون)

  • 1 قاشق غذاخوري آب نمک کيپر (از ظرف کيپر)

  • 3 حبه سير، له شده يا خرد شده

  • 1/4 قاشق چاي‌خوري فلفل قرمز

  • 1 قاشق غذاخوري روغن ‌زيتون

  • 1/2 فنجان برگ تازه جعفري خرد شده

  • فلفل سياه تازه

  • نمک، در صورت وم


ساير مواد


250 گرم اسپاگتي دانه کل يا ترکيبي از رشته‌هاي اسپاگتي و کدو سبز


اسپاگتي سبزيجات


دستور پخت اسپاگتي سبزيجات


1- در يک ماهيتابه‌ي متوسط، سس گوجه فرنگي، زيتون، کيپر، آب زيتون، آب کيپر، سير و فلفل قرمز را ترکيب کنيد. مخلوط را روي حرارت متوسط رو به بالا قرار دهيد؛ پس از مدتي حرارت را روي متوسط گذاشته و اجازه دهيد مواد تا 20 دقيقه با هم مخلوط شوند و جوش بخورند.


2- سس را از روي گرما برداريد و در روغن زيتون و جعفري‌هاي خرد شده هم بزنيد. کمي جعفري خرد شده را براي روي پاستا نگه داريد. در صورت وم، فلفل سياه و نمک را به مواد اضافه کنيد.


ماکاروني


3- حين پخت سس، مقداري آب و نمک را در قابلمه‌اي به جوش آوريد و اسپاگتي‌ها را بنا بر دستورالعملي که روي بسته‌بندي آن‌ها نوشته شده طبخ کرده، آبکش کنيد و به ظرف بازگردانيد.


ماکاروني سبزيجات


4- اگر قصد داريد به مواد خود رشته کدو سبز بيفزاييد، يک زوکيني را با دستگاه رشته‌کن يا پوست‌کن و يا رنده‌ي درشت به رشته تبديل نماييد.


5- هنگامي که تمام مواد آماده شدند، سس را بر روي اسپاگتي ريخته و با هم مخلوط کنيد. در صورت استفاده از کدو سبز، رشته‌ها را در همين مرحله اضافه نماييد. اگر قصد داريد بخشي از اسپاگتي خود را براي وعده‌ي بعد کنار بگذاريد، مقداري از رشته‌ها را نگه داريد؛ اين رشته‌ها زماني که آب جذب مي‌کنند، با مواد نمکي سازگاري بيشتري خواهند داشت. اسپاگتي را در چند کاسه تقسيم کرده و روي هرکدام را با مقداري جعفري خرد شده تزيين نماييد. بلافاصله سرو کنيد.


 


منبع: چطورپديا



مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Lorems پوشاک زنانه در بابل تور ماسال مرجع کانتر در ایران | IRAN CSS Angel خرید کتاب دهیاری خسروشیر