کلم کالي در فصل زمستان با قيمت پايين در دسترس همگان قرار دارد و همچنين ميتوانيد در هر لقمهي اين پيتزا از طعم لذيذ گردوي لذت ببريد. برخي براي بي غلات بودن پيتزا از تخم کدو به جاي گردو استفاده ميکنند.
اگر براي گرم کردن خود هوس يک کاسهي پاستاي داغ به سرتان زده، اين پستو وگان در کنار پاستا نيز طعم بينظيري خواهد داشت.
پيتزا پستو کلم کالي
زمان آماده سازي: 20 دقيقه
زمان پخت: 10 دقيقه
زمان کل: 30 دقيقه
مقدار: 1 پيتزا بزرگ يا دو پيتزا کوچک
دسته بندي: غذاي اصلي
سبک آشپزي: ايتاليايي
پيتزاي پستو کلم کالي براي شبهاي ميان هفته يک غذاي کامل است و طرفداران کلم کالي از کلمهاي ترد روي پيتزا لذت زيادي خواهند برد. در صورت تمايل ميتوانيد مواد روي سطح پيتزا را به دلخواه تغيير دهيد. اين دستور غذا براي طبخ يک پيتزاي بزرگ، 30 سانتي يا دو پيتزا کوچکتر 22 سانتي است.
مواد لازم
- مقداري خمير پيتزا خانگي (غلات کامل) يا 450 گرم خمير پيتزا آماده (خريداري شده)
- 2 فنجان (60 گرم) پنير موتزارلا کمچرب رنده شده
- 1 فنجان کلم کالي خرد شده
- 1 قاشق چايخوري روغن زيتون
- چاشني اختياري: ورقههاي فلفل قرمز
- 3 فنجان کلم کالي ترجيحاً از نوع توسکان يا لازيناتو که برگهاي ضخيم آن جدا و تقريباً خرد شده (حدود 1 دسته کوچک)
- 3/4 فنجان گردو
- 2 قاشق غذاخوري آب ليمو (حدود 1 ليمو کوچک)
- 2 الي 3 حبه سير، بسته به اندازهي حبهها
- 3/4 قاشق چايخوري نمک دريايي
- فلفل سياه تازه، براي مزه دار کردن غذا
- 1/2 فنجان روغن زيتون
دستورالعمل
1- قفسهاي در طبقه سوم (فوقاني) فر قرار داده و آن را در دماي 500 درجه فارنهايت گرم کنيد. اگر از يک سنگ پخت يا فولاد پخت استفاده ميکنيد، آن را در طبقهي بالايي فر قرار دهيد. اگر قصد داريد خود خمير را بپزيد، براي دستور پخت به مرحله 4 مراجعه کرده و در صورت استفاده از خمير آماده، به اطلاعات روي بستهبندي آن توجه نماييد. ممکن است نياز باشد خمير را اندکي در دماي اتاق بگذاريد و خود مشغول تهيهي پستو شويد.
2- تهيه پستو: کلم کالي، پکان، آب ليمو، سير، نمک و مقداري فلفل سياه تازه را درون مخزن يک غذاساز بريزيد. سپس آن را روشن کنيد و روغن را بهآرامي به آن بيفزاييد. اجازه دهيد تا زماني که غلظت مواد به ميزان مورد نظرتان برسد، در غذاساز مخلوط شوند. گاهي دستگاه را متوقف کنيد و مواد چسبيده به جدارههاي مخزن را به ظرف بازگردانيد. بچشيد و در صورت وم آب ليمو، نمک يا فلفل اضافه کنيد.
3- خمير پيتزا را طبق دستورات طبخ نموده و آن را روي کاغذ پوستي پهن کنيد تا انتقال آن به درون فر راحتتر باشد. براي نتيجه بهتر تا زماني که ضخامت پيتزا براي طبقه فوقاني فر منطقي به نظر برسد، عمل ورز دادن خمير را ادامه دهيد.
4- سطح روي پيتزا را با لايهاي از پستو بپوشانيد. اگر مقداري از مواد آماده شده باقي ماند، ميتوانيد از آن در پاستا يا ساندويچ استفاده کنيد. پنير را روي پيتزا بپاشيد و در نهايت 1 فنجان کلم کالي خرد شده، 1 قاشق چايخوري روغن زيتون و مقداري نمک را در يک کاسهي کوچک بريزيد. روغن را روي کلمها بماليد تا لايهاي براق روي آنها تشکيل شود، سپس آنها را بهطور يکسان روي پيتزا پخش کنيد.
5- پيتزا را درون اجاق و يا در صورت تمايل بر روي يک ورق پخت يا سنگ پخت داغ شده قرار دهيد. اجازه دهيد تا زماني که سطح فوقاني پيتزا طلايي و پنير آن حباب شود، حرارت ببيند (حدود 10 تا 12 دقيقه با ورقه پخت و 5 دقيقه در يک سنگ پخت). در صورت تمايل، روي پيتزا را با مقدار کمي فلفل قرمز بپوشانيد. پيتزا را برش داده و سرو کنيد.
منبع: چطورپديا
درباره این سایت