پاستا اسفناج با کلم بروکلي وگان ايتاليايي





اين دستور پاستاي اسفناج با کلم بروکلي بسيار سازگار است؛ به اين معني که سبزيجات کبابي آن مي‌تواند طبق سليقه‌ي فرد متفاوت باشد. از هر نوع سبزيجاتي که دوست داريد استفاده کنيد، آن‌ها را به تکه‌هاي مساوي تقسيم کرده و آن‌قدر کباب کنيد تا ترد و شکننده شوند. همچنين مي‌توانيد سبزيجات بو داده را کنار بگذاريد تا روند پخت ساده شود و از طعم و چاشني‌هاي آن لذت ببريد.


پاستا اسفناج با کلم بروکلي


دستور پخت غذا ويژه‌ي افراد گياه‌خوار (وگان) و عاري از گلوتن بوده و براي سرو مجدد در وعده ديگر هم به صورت سرد و در دماي اتاق و هم مجدداً گرم شده مناسب است.


سعي کنيد اين پاستا را با سالاد سبز شامل سبزيجات تازه، مقداري از چاشني‌هاي مورد علاقه‌تان و کمي افزودني سرو کنيد. براي چاشني سالاد مي‌توان از چاشني‌هاي آماده موجود در بازار که در نام‌ها و طعم‌هاي متفاوت در دسترس همگان قرار دارند، استفاده نمود. هرچه سبزيجات سالاد بيشتر باشد، لذيذتر خواهد بود.


از بهترين چاشني‌هايي که مي‌توان براي سالاد همراه اين پاستا استفاده کرد، ترکيب که سيب شيرين و قرمز خشک شده، پنير ترد چدار تکه تکه شده و بادام تُست است. اين مواد را با چاشني خانگي بااميک ترکيب کنيد و از طعم لذيذ آن شگفت زده شويد.


پاستا اسفناج با کلم بروکلي


پاستا اسفناج با کلم بروکلي بو داده و فلفل دلمه‌اي


زمان آماده سازي: 15 دقيقه


زمان پخت: 25 دقيقه


زمان کل: 40 دقيقه


مقدار: 6 نفر


دسته‌بندي: غذاي اصلي


سبک آشپزي: ايتاليايي


اين پاستاي سالم گياهي، مملو از اسفناج و سبزيجات خرد شده به همراه سس بااميک است. در صورت تمايل براي سهولت در روند پخت از سبزيجات صرف نظر کرده و يا نوع آن‌ها را به ‌دلخواه تغيير دهيد. اين دستور غذا کاملاً وگان و بي گلوتن است؛ ترجيحاً يک سالاد سبزيجات در کنار آن سرو شود تا وعده غذايي کامل گردد. با اين دستورالعمل 4 تکه بزرگ يا 6 تکه متوسط پاستا آماده خواهد شد.


پاستا اسفناج با کلم بروکلي


مواد لازم


سبزيجات بو داده



  • 1 دسته بزرگ کلم بروکلي (حدود 700 گرم)، گلچه‌ها را برداشته و به تکه‌هاي کوچک تقسيم کنيد

  • 1 فلفل دلمه‌اي، به مربع‌هاي 2,5 سانتي تقسيم کنيد

  • 1 قاشق غذاخوري روغن زيتون

  • نمک


پاستا اسفناج با کلم بروکلي


پاستا اسفناج



  • 250 گرم پاستا لينگوييني يا اسپاگتي غلات کامل

  • 2 قاشق غذاخوري روغن زيتون

  • 1 پياز کوچک خرد شده (حدود 1/2 فنجان، قطعه قطعه شده)

  • 1/4 نمک قاشق چاي‌خوري

  • 1/4 قاشق چاي‌خوري فلفل قرمز

  • 2 حبه سير، له ‌شده يا خرد شده

  • 350 گرم اسفناج کوچک

  • 2 قاشق غذاخوري سرکه باانيک

  • 1 قاشق غذاخوري آب ليمو

  • 1 قاشق غذاخوري کره يا روغن زيتون

  • اختياري: 30 گرم پنير پارمسان رنده شده (حدود ¾ فنجان)، به‌علاوه مقداري براي تزئين

  • فلفل سياه تازه، جهت مزه دار کردن


دستور پخت پاستا اسفناج با کلم بروکلي



1- براي آماده سازي سبزيجات بو داده (اختياري): اجاق را در دماي 400 درجه فارنهايت گرم کنيد. دور ورق پخت را با کاغذ پوستي بپوشانيد تا تميز کردن آن آسان باشد. گل کلم بروکلي و فلفل دلمه‌اي خرد شده به ورقه پخت آماده منتقل کنيد، 1 قاشق غذاخوري روغن زيتون روي ظرف ريخته و مواد را تا زماني که سبزيجات به‌خوبي روغني شوند به آن اضافه نماييد. (در صورت وم مقدار روغن زيتون را بيشتر کنيد). کمي نمک بپاشيد و سبزيجات را به‌طور يکنواخت پهن نماييد. اجازه دهيد تا 25 دقيقه بروکلي‌ها ترد و نازک شده و لبه‌هاي آن کاراملي شود.



2- مادامي که سبزيجات درون فر مي‌پزند، يک قابلمه‌ي بزرگ آب و نمک را به جوش آوريد. پاستا را طبق دستورالعمل روي به‌قدري بپزيد که کمي نرم شود اما زياد شل نباشد. پيش از آبکشي، حدود يک فنجان از آب پاستا را جدا نماييد. آبکشي کرده و پاستا را به قابلمه بازگردانيد.



3- براي آماده سازي اسفناج بااميک: يک ديگ چدني درب دار يا يک ماهيتابه بزرگ را روي حرارت ملايم قرار دهيد. کف آن را با 2 قاشق روغن زيتون چرب کرده و اجازه دهيد روغن داغ و براق شود. پياز خرد شده، 1/4 نمک قاشق چاي‌خوري و 1/4 قاشق چاي‌خوري فلفل قرمز را اضافه کنيد. به مدت 3 الي 5 دقيقه مدام هم بزنيد تا زماني که پيازها شيشه‌اي گردند. سير را اضافه کرده و تا 20 ثانيه همچنان هم بزنيد تا بوي خوش سير در فضا پخش شود. در حالي که با يک دست مواد را هم مي‌زنيد، چند مشت بزرگ اسفناج را به ظرف اضافه کنيد تا زماني که نرم و خميده شوند، آن‌قدر اين کار را ادامه دهيد تا اسفناج‌ها تمام شوند. پس از گذشت مدت زمان کمي، هنگامي که حجم اسفناج کمي کاهش يافته اما هنوز سبز روشن است، سرکه بااميک را به مواد اضافه کرده و ظرف را از روي حرارت برداريد.



4- در ديگ چدني درب‌دار يا در يک کاسه بزرگ، سبزيجات بو داده و پاستا را با مخلوط اسفناج ترکيب کنيد. 1 قاشق غذاخوري آب ليمو، 1 قاشق غذاخوري کره يا روغن زيتون و در صورت تمايل پنير پارمسان را به ظرف اضافه نماييد. 1/3 فنجان آب پاستا را جدا کرده و به‌آرامي درون ديگ بريزيد تا کامل مواد را بپوشاند. با نمک و فلفل بيشتر به غذا طعم داده و در کاسه‌هاي جدا سرو کنيد. مي‌توانيد براي تزئين کاسه‌ها از پنير پارمسان استفاده نماييد.


نکات


تغييرات در دستور پخت: از سبزيجات بو داده صرف نظر کنيد تا يک پاستاي ساده‌ي ميان هفتگي پر از سبزيجات داشته باشيد؛ يا نوع سبزيجات را به سليقه‌ي خود تغيير دهيد.


عدم استفاده از لبنيات: روغن زيتون را جايگزين کره کرده و پنير پارمسان را حذف کنيد. اين پاستا بدون پارمسان هم لذيذ است؛ اما در صورت تمايل مي‌توانيد از مقدار کمي خميرترش مغذي براي مزه‌ي پنيري آن استفاده نماييد. انتخاب ديگر براي طعم لذيذتر اضافه کردن حدود 1/3 فنجان خلال بادام است.


نکته‌اي براي پنير پارمسان: اگر مي‌خواهيد اين پاستا کاملاً وگان باشد، مي‌توانيد از پارمسان‌هايي استفاده کنيد که محصولحيوانات نيستند؛ اگر هم قصد حذف آن را داريد، نگران نباشيد. اين پاستا بدون پنير نيز خوشمزه و خوش طعم است.


حذف گلوتن: از پاستاي بدون گلوتن استفاده کنيد.


 


منبع: چطورپديا



مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

سفر به نیاسر دنیای سنگی برای روزهایی که رفته ام… سیکا درس زبان انگلیسی مقطع متوسطه دوم هنرمندانه... دنیای هنر و هنرمندان rama آریانا موزیک