دستور پخت بروکلي کباب شده





بروکلي


ممکن است قبلاً با دستورالعمل‌هاي ديگري براي پخت کلم بروکلي آشنا شده باشيد. مثل کلم بروکلي پنيري پخته شده که ترکيبي بي‌نظير از بروکلي ترد و پنير چدار است؛ اما اين بار، قرار است تا يکي از بهترين نسخه‌هاي پخت بروکلي، يعني بروکلي کبابي همراه با ليمو را با شما در ميان بگذاريم.


طرز تهيه‌ي بهترين بروکلي کباب شده


سخت‌ترين قسمت پخت اين غذا جايي است که واقعاً بايد به خودتان مسلط باشيد و قبل از ديگران به ماهيتابه حمله نکنيد!


بروکلي


نکاتي براي پخت بهترين بروکلي کباب شده


حواستان به اندازه‌ي بروکلي‌ها باشد. سعي کنيد از مقدار اندازه‌ي مساوي آن‌ها مطمئن شويد. تصميم با شماست، مي‌توانيد هر چقدر که مي‌خواهيد کوچک يا بزرگ خردشان کنيد، اما سعي کنيد در يک اندازه به نظر برسند. چراکه در اين صورت، همه‌ي آن‌ها به يک اندازه کباب مي‌شوند.


سعي کنيد سطوح صافي را به وجود بياوريد. به جاي بريدن ساقه‌ي بروکلي ها و دست نزدن به ابتداي آن، به طوري که شبيه نوک يک درخت به نظر مي‌رسند، سعي کنيد که نوک بروکلي‌ها را به دو يا چهار قسمت تقسيم کرده و سطح صافي را به وجود بياوريد. سپس، سعي کنيد در زمان چيدن بروکلي ها روي گاز، سطح صافشان رو به پايين باشد. بدين صورت، وقتي که بروکلي ها کباب مي‌شوند، نوکشان رنگ قهوه‌اي جالبي به خودش مي‌گيرد.


بروکلي کباب شده


سطح ماهيتابه‌ي خود را زيادي شلوغ نکنيد. اين نکته براي ديگر سبزيجات نيز صدق مي‌کند. سعي کنيد بروکلي ها را بيش از حد نزديک يکديگر نچينيد تا مبادا در هنگام کباب شدن، بسوزند و تبديل به کربن خالص شوند! اين نکته براي قارچ هم صدق مي‌کند.


بروکلي ها را در دماي بالا کباب کنيد. براي نوک‌هاي قهوه‌اي و ترد و ساقه‌اي کرمي شکل، سعي کنيد حرارت فر خود را تا 400 يا 450 درجه‌ي فارنهايت بالا ببريد. ما معمولاً از 425 درجه‌ي فارنهايت استفاده مي‌کنيم، اما ممکن است فر شما چنين درجه‌اي را نداشته باشد. بروکلي براي کباب شدن به صورت کامل، به 20 تا 25 دقيقه زمان نياز دارد. حواستان تا انتهاي اين زمان، شش‌دانگ به بروکلي ها باشد.


بروکلي کباب شده


مواد متنوعي که در مواد به کار رفته مي‌توانيد براي خودتان قائل شويد


بروکلي کباب شده اصولاً توسط روغن، نمک و فلفل سرو مي‌شود، اما اين خوراک قابليت اين را دارد که تنوعات بسيار زيادي را در آن اعمال کنيد.


در اين دستور پخت، بايد از چند تکه ليمو نيز در کنار بروکلي ها استفاده کنيد. وقتي که طبخ بروکلي ها به اتمام رسيد، با فشردن ليمو، عصاره‌ي آن را بر روي بروکلي هاي کباب شده مي‌ريزيم و از طعم بي‌نظيرش لذت مي‌بريم.


بروکلي کباب شده


چند مورد از تنوعاتي که مي‌توانيد از آن‌ها بهره ببريد


1- بروکلي کباب شده همراه با سير: مي‌توانيد از دو يا سه پر نازک سير در هنگام کباب کردن بروکلي استفاده کنيد.


2- بروکلي کبابي تند: مي‌توانيد از يک دوم قاشق چاي‌خوري يا بيشتر فلفل قرمز له‌شده در کنار بروکلي ها براي طبخ استفاده کنيد.


3- بروکلي کباب شده همراه با پنير: مي‌توانيد بروکلي کباب شده را با يک چهارم يا يک سوم پيمانه پنير آميخته کرده و نوش جان کنيد.


4- از گياهان تازه استفاده کنيد: مي‌توانيد بروکلي کباب شده را با يک چهارم پيمانه از گياهان تازه و خرد شده مثل جعفري، پيازچه و ريحان سرو کنيد.


5- مي‌توانيد از ادويه‌هاي تند مثل پودر فلفل، ادويه‌ي تاکو که مي‌توانيد در خانه تهيه کنيد يا ديگر ادويه‌هاي تند براي مزه دار کردن بيشتر بروکلي استفاده کنيد. فقط کافي است تا قبل از آغاز پخت، بروکلي را به آن‌ها آغشته کنيد.


6- بروکلي کباب شده همراه با سرکه‌ي بااميک: تنها کافي است تا به جاي اضافه کردن آب‌ليمو به بروکلي هاي کباب شده، اندکي سرکه‌ي بااميک با کيفيت را بر روي آن‌ها بريزيد.


البته اين‌ها تنها بخشي از مواد ممکن بودند. مطمئناً شما مي‌توانيد با خلاقيت خودتان، طعم اين خوراک لذت بخش را تا حدود بسيار بيشتري بهبود بخشيد.


بروکلي کباب شده


دستور پخت نهايي بروکلي کباب شده


زمان مورد نياز براي آماده‌سازي مواد لازم: 5 دقيقه


مدت زمان پخت: 25 دقيقه


مجموع: 30 دقيقه


اين دستور پخت روشي کلاسيک را آموزش مي‌دهد و از آن دسته دستور بخت‌هايي است که شما بايد هميشه آن را به کار ببريد. با اين دستور پخت، حتي آن‌هايي که به کلم بروکلي هيچ علاقه‌اي هم ندارند، عاشق آن مي‌شوند. سعي کنيد از چند تکه ليموي شيرين نيز در کنار آن استفاده کنيد. ليمو با آن طعم شيرينش، مزه‌ي بي‌نظيري را به بروکلي مي‌دهد، خصوصاً وقتي که عصاره‌اش را بر روي بروکلي ها بريزيد.


مواد لازم



  • يک خوشه بروکلي (در حدود 500 يا 250 گرم). آن‌ها را خرد کنيد، ساقه‌هايشان را ببريد يا تکه تکه کنيد

  • 2 قاشق غذاخوري روغن زيتون، آووکادو يا روغن دانه‌ي انگور

  • نمک و فلفل سياه تازه

  • سه تکه ليمو



1- حرارت فر را بر روي 425 درجه‌ي فارنهايت تنظيم کنيد.


2- برش‌هاي بروکلي خود را درون روغن زيتون قرار دهيد، يک دوم قاشق چاي‌خوري و يک چهارم قاشق چاي‌خوري فلفل سياه را به ظرف اضافه کنيد. آن‌ها را خوب هم بزنيد و حواستان باشد که سطوح صاف بروکلي رو به پايين بوده و در نهايت به رنگ قهوه‌اي در آمده باشند.


3- برش‌هاي ليمو را در اطراف بروکلي پخش کنيد. بروکلي را هم نزنيد و تا وقتي که نوک آن‌ها قهوه‌اي و ترد نشده به پختن ادامه دهيد که زماني در حدود 20 تا 25 دقيقه صرف مي‌کند.


4- اين خوراک را به صورت گرم و همراه با عصاره‌اي از ليموي پخته شده بر روي بروکلي ها سرو کنيد.


بروکلي کباب شده


نکاتي براي بهبود خوراک



  • ساقه‌ي بروکلي ها را دور نيندازيد. اگر بروکلي هاي خريداري شده، ساقه‌هاي بسيار بلندي دارند، از بريدن آن‌ها صرف نظر کنيد، چراکه مي‌توانيد آن‌ها را نيز اضافه کرده و ميل کنيد. شايد اندکي سفت باشند، اما فوايد خاص خودشان را به همراه دارند.


 


منبع: چطورپديا



مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : بروکلي ,کنيد ,کباب ,آن‌ها ,دستور ,استفاده ,بروکلي کباب ,استفاده کنيد ,درجه‌ي فارنهايت ,دستور پخت، ,قاشق چاي‌خوري ,دسته دستور بخت‌هايي
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

قصه های کوتاه آموزنده کودک و نوزاد history of psychology بلیط ارزان قیمت جزوه پی دی اف ثبت شرکت در اصفهان ثبت برند در اصفهان Dale داستان های کوتاه مصالح ساختماني همه چيز درباره ي كنكور