اين بار، قصد داريم تا طرز تهيهي آسان و سريع کدوسبز را بر روي اجاق به شما آموزش دهيم. فقط و فقط پنج دقيقه براي طبخ آن لازم است، سپس، بلافاصله آمادهي خوردن است!
طرز پخت کدوسبز (زوکيني) بر روي اجاق
راههاي زيادي براي طبخ کدو سبز وجود دارد، اما سريعترين راه براي اين کار، اين است که کدوسبز را در ماهيتابه و بر روي اجاق سرخ کنيد. با اين روش، کدوسبزها به رنگ قهوهاي درآمده و طعمي ترد را به خود ميگيرند.
اغلب افراد به کدوسبز علاقه دارند، اما وقتي که در مقداري کره پخته شده باشد، باب ميل همه خواهد شد. کره، طعم فوقالعادهاي به خوراک ميدهد و باعث ميشود که کدوسبزها به رنگ قهوهاي در بيايند.
ما همچنين اندکي سير خرد شده نيز به ماهيتابه اضافه کنيم، چراکه کره و سير بايد هميشه در کنار هم باشند، غير از اين است؟
راز اصلي اين دستورالعمل، پخت کدوسبز نيست. چراکه پخت آن بدون اضافه کردن مواد لازم، فقط به خمير شدن کدوسبز منجر ميشود.
نکاتي که بايد در سرخ کردن کدوسبز رعايت کنيد
- از يک ماهيتابهي بزرگ استفاده کنيد. با استفاده از يک ماهيتابهي بزرگ، کدوسبزها به خوبي در فضاي آزاد ظرف پخش شده و به رنگ قهوهاي در ميآيند. اين نکته براي سبزيجات ديگر نيز زماني که در ماهيتابه سرخ ميشوند، صادق است. همچنين اين نکته در هنگام پخت قارچ نيز قابل استفاده است.
- پوست کدوسبزها را نگيريد. کدوسبزهاي بدون پوست، بعد از پخته شدن ترد نيستند و خمير ميشوند.
- از نمک، در هنگام پختن استفاده نکنيد؛ زيرا نمک، تمام آب لازم براي کدوسبز را به خودش جذب ميکند. به همين دليل کدوسبزها تردي خود را از دست ميدهند. نمک را ميتوانيد بعد از پخت به آن اضافه کنيد.
- تا زماني که کدوسبزها به رنگ قهوهاي در بيايند به پختن ادامه دهيد. با اين کار شايد مقداري پلاسيده به نظر بيايند، اما باعث ترد شدن آنها ميشود.
تنوع مواد
کدوسبز سرخ شده قابليت اين را دارد که مواد متنوع بسياري را در خود جاي دهد. در ادامه، برخي از موادي که ميتوان به کدوسبز سرخ شده اضافه کرد:
- با اضافه کردن اندکي پنير پارمزان به خوراک، ميتوانيد از طعم جديدش لذت ببريد. البته هر نوع پنيري قابل استفاده است و آسيبي به طعم اصلي نميزند.
- ترکيب کره و سير نيز ميتواند بسيار جالب باشد، اما شما ميتوانيد از ديگر مواد تند هم استفاده کنيد. ميتوانيد ادويههاي خوزستان و ادويههاي هندي مانند ادويه کاري يا پودر فلفل را امتحان کنيد.
- براي بيشتر کردن تردي خوراک، ميتوانيد از بادامهاي خرد شده و يا بادامزميني کرهاي استفاده کنيد.
- ميتوانيد تکههاي گوجه را درون ظرف بريزيد و تا زماني که کدوسبزها به رنگ قهوهاي در بيايند و گوجهها عصارهي خود را در ميان کدوسبزها آزاد کنند، به پختن ادامه دهيد.
- با اضافه کردن اندکي لوبياي پخته يا خام مانند لوبياي سفيد، نخود و يا لوبياي سياه ميتوانيد به افزايش سطح پروتئين خوراک کمک کنيد.
کدوسبز سرخکرده همراه با کره و سير
زمان مورد نياز براي تهيهي مواد لازم: 5 دقيقه
مدت زمان پخت: 5 دقيقه
مجموع: 10 دقيقه
کدوسبز سرخکرده يک خوراک سريع، آسان و سالم است. خوشمزگي نيز يکي از اصليترين ويژگيهاي اين خوراک محسوب ميشود.
مقدار مواد لازم، براي سرو 4 نفر کافي است.
مواد لازم
- 2 عدد کدوسبز متوسط خرد شده
- 1 قاشق غذاخوري کره
- 1 قاشق غذاخوري سير لهشده (سه حبه)
- نمک و فلفل سياه تازه
- 1 عدد پيازچه که به خوبي ريز شده باشد
- 1/4 پيمانه پنير پارمزان يا پکورينو که اختياري است
- آبليموي تازه
1- نحوهي خرد کردن کدوسبز بر عهدهي خود شماست. ميتوانيد آنها را به شکل دايرهاي خرد کنيد يا ميتوانيد آنها را قاچ کنيد.
2- کرهي آب شده را با حرارت ملايم در سطح ماهيتابه پخش کنيد. کدوسبز و سير را اضافه کنيد، هر از گاهي آنها را با هم مخلوط کرده و هم بزنيد. براي مدت سه تا پنج دقيقه تا زماني که کدوسبزها به رنگ قهوهاي در بيايند به پختن ادامه دهيد.
3- مقداري نمک و فلفل به آن اضافه کنيد. سپس، در صورت تمايل، ميتوانيد پنير و يا پيازچه را به آن اضافه کنيد. بلافاصله پس از آن، غذا آمادهي خوردن است با اندکي آبليمو نوش جان کنيد.
منبع: چطورپديا
درباره این سایت